Wat zeggen klanten over Elekan Coaching?


Wietske: “Dank dat je me glashelder hebt laten maken wat ik wil, wat ik kan en niet, hoe ik het wil en onder welke voorwaarden. Dank voor je strakke, efficiënte, effectieve coaching. En ondanks dat voelde het toch relaxed.”


Opdrachtgever Carina: “Mieke is goed, zowel met processen als mensen. Zij kan heel sterk hoofd- en bijzaken onderscheiden.”


Opdrachtgever Jan Peter: “Je hebt de medewerkers van ons bedrijf professioneel begeleid bij het vinden van een nieuwe werkomgeving. Jouw open blik en positief-confronterende manier van vragen stellen heeft hen op het goede spoor gezet. Bedankt daarvoor en natuurlijk voor onze goede samenwerking”.


Michel: “Topper! Rationeel, pragmatisch, direct, aanpakker, hedendaags.”


Sanne: “Ik kwam bij Mieke Elekan omdat ik niet wist wat ik moest kiezen, draaide in rondjes. Na één gesprek wist ik wat me te doen staat.”


Douwe: “Door jouw bijzondere manier van werken nodig je me uit om uit mijn comfortzone te stappen. Ik ontdekte dingen die ik echt nog niet wist. En die ik heel graag wil volgen.”


Maurice: ”Persoonlijk; wam, ondersteunend, praktisch, goede schop onder de kont.”


Jeroen: ”Mieke is scherp, heeft humor en relativeringsvermogen. Op een rustige doch vasthoudende manier weet ze je te stimuleren en zo het beste over en voor jezelf naar voren te brengen.”


Opdrachtgever Marjan: “Goede, deskundige professional die werkt vanuit de vraag van de klant en in contact met de klant en in staat is om in korte tijd een waardevolle verbinding aan te gaan gericht op resultaten.”


Bauke: ”Goede nuchtere begeleiding met intro tot nieuwe inzichten. Scherpe analyses.”


Peter: ”Prima begeleiding. Denkt goed mee. Goed netwerk.”


Carin: ”Praktisch, helder en vrolijk. Mieke heeft me veel vertrouwen gegeven in mezelf.”


Casper: “Creatief, verrassende nieuwe perspectieven, laat me mijn eigen tempo volgen maar stimuleert steeds ook steeds een stap verder te zetten. Er kan niks meer fout gaan.”


Collega Ian: “Als geen ander heeft Mieke zich de principes van transformational presence eigen gemaakt. Zij inspireert en draagt deze principes op speelse wijze over op anderen. Ik bewonder Mieke om de manier waarop zij probeert de verandering te verpersoonlijken die zij in de wereld wil veroorzaken.”


 

Opdrachtgevers over gespreksleiding/ groepsinterventies / teamcoaching


Matthijs over gemeentelijke MTbijeenkomst: “Originele aanpak. Nuttige sessie. We hebben onze gezamenlijk doelstelling en inzet scherper voor ogen gekregen. Het komt nu aan op consistent gedrag van ons.”


Frans over BV-aandeelhoudersvergadering: “Je hebt ervoor gezorgd dat we to the point bleven, boven tafel kregen wat eronder zat. Daardoor hebben we de beslissing kunnen nemen die het meest nodig was.”


Peter over directie bijeenkomst van creatief bureau: “We vonden het heel professioneel en prettig. Heeft ons enorm geholpen. Soms kun je heel erg opzien tegen ‘de waarheid’. Dankzij jou konden we dat op een goeie gestructureerde manier doen.”


Wim over serie MT-bijeenkomsten: “Dank voor je scherpe feedback. En voor je levendige en consequente aanpak. We konden er niet meer omheen draaien, en hebben ontdekt wat we echt bedoelen. Compliment dat je ook vaak stil was, want wij moeten praten en jij moet ons op een correcte manier laten praten. Goed gelukt. Ik vond het fijn om zelf mee te kunnen doen, want de opgave voor het welslagen van het proces lag bij jou.”